ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βρείτε το Paros Comfy Suites


Πού βρίσκεται το Paros Comfy Suites;


 

Το Paros Comfy Suites βρίσκεται στην περιοχή της Ξιφαράς, πάνω στον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Νάουσα με την Λάγκερη. Μόλις 2 χιλιόμετρα από την πόλη της Νάουσας και μέσα σε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε στο κατάλυμά μας.

 

2 χιλιόμετρα μακρυά από το Paros Comfy Suites, θα βρείτε την διάσημη παραλία της Σάντα Μαρία, ενώ μόλις στα 50 μέτρα βρίσκεται η αμμώδης παραλία Σίπαρος, που διαθέτει και ομπρέλες για τους λουόμενους.

Πώς να έρθετε στο Paros Comfy Suites;


 

Αν βρίσκεστε στην Νάουσα, ακολουθείστε τον δρόμο προς Λάγκερη. Αφού βγείτε από την πόλη, συνεχίστε ευθεία για περίπου 1,5 χιλιόμετρο και θα δείτε στα αριστερά σας το Paros Comfy Suites.

 

Σε περίπτωση που θέλετε να έρθετε στο Paros Comfy Suites από την Παροικιά, ακολουθήστε την επαρχιακή οδό Παροικιάς - Νάουσας. Αφού περάσετε το χωριό Καμάρες, θα φτάσετε στην πόλη της Νάουσας μετά από περίπου 9 χιλιόμετρα και 15 λεπτά διαδρομής. Στη συνέχεια, διασχίστε την Νάουσα και ακολουθείστε τον δρόμο προς Λάγκερη. Περίπου 1,5 χιλιόμετρο αργότερα θα δείτε στα αριστερά σας το Paros Comfy Suites.