Οι παραλίες της Πάρου

Δείτε τις παραλίες της Πάρου


Παραλία Κολυμπήθρες

Παραλία Κολυμπήθρες


6,9 km from the hotel

Η πιο ξεχωριστή και ιδιόμορφη παραλία της Πάρου, η οποία γοητεύει από την πρώτη στιγμή όλους τους επισκέπτες της με την άγρια ομορφιά της και την ξεχωριστή ταυτότητά της.

Σήμα κατατεθέν αυτής της παραλίας, είναι οι γρανιτένιοι βράχοι που την περιβάλλουν οι οποίοι λόγω της αποσάθρωσης έχουν πάρει διάφορα σχήματα και έχουν δημιουργηθεί μερικές φυσικές κοιλότητες που μοιάζουν με κολυμπήθρες.

Θα βρείτε πολλών ειδών κολυμπήθρες, άλλες χωράνε δύο με 3 άτομα ενώ άλλες έχουν την δυνατότητα να φιλοξενούν και ξαπλώστρες με ομπρέλες.

Τα κρυστάλλινα και δροσερά νερά της παραλίας, σε συνδυασμό με τις σκιές των βράχων που καθρεπτίζονται στη θάλασσα, προσδίδουν όλες τις αποχρώσεις του μπλε και συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για ένα άνετο και ευχάριστο θαλασσινό μπάνιο.

Δεν πρόκειται για μία και μόνη παραλία αλλά για πολλές στη σειρά αμμουδιές, οι οποίες είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στα γούστα και τις ανάγκες του καθενός. Το νερό της θάλασσας σε κάποια σημεία βρίσκεται μόνιμα μέσα σε εσοχές και κοιλότητες των βράχων δημιουργώντας ιδιότυπα spa, τα οποία θα σας εντυπωσιάσουν.

Η ηρεμία και η γαλήνη που επικρατεί στην συγκεκριμένη παραλία, προσφέρουν την ιδανική ατμόσφαιρα για τις ημέρες των διακοπών σας.

Εάν επιλέξετε για τις βουτιές σας τις κολυμπήθρες, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως βρίσκονται στο δυτικό τμήμα του κόλπου της Νάουσας και η πρόσβασή σας στην παραλία, μπορεί να γίνει είτε με καραβάκι από την Νάουσα είτε οδικώς με κάποιο δικό σας μεταφορικό μέσο. Η ίδια η παραλία είναι ένα αξιοθέατο!

Παραλία Λειβάδια

Παραλία Λειβάδια


12,3 km from the hotel

Είναι η πιο δημοφιλής και πολυσύχναστη παραλία της Πάρου, στη βόρεια πλευρά της Παροικιάς.

Το μέγεθος της είναι μεγάλο, γι’ αυτό χωρίζεται σε πολλά τμήματα όπου το κάθε τμήμα καλύπτει και τις διαφορετικές προτιμήσεις του καθενός.

Άλλα τμήματα είναι απομονωμένα και άλλα πλήρως οργανωμένα προσφέρουν την ιδανική ατμόσφαιρα για τις βουτιές σας στο νησί.

Οι λάτρες των θαλάσσιων σπορ θα πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφθούν, καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία για θαλάσσια σπορ.

Είναι η παραλία που κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος κόσμου και κάνει τα πάντα ώστε να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη είτε περπατώντας μέχρι εκεί είτε χρησιμοποιώντας κάποιο μεταφορικό μέσο με τακτικά δρομολόγια.

Παραλία Μοναστήρι

Παραλία Μοναστήρι


8,9 km from the hotel

Η πανέμορφη παραλία του Μοναστηριού, βρίσκεται σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από την παραλία Κολυμπήθρες, και βρίσκεται και αυτή στα δυτικά του κόλπου της Νάουσας.

Χαρακτηριστικό της, είναι πως η ακτή της είναι εγκλωβισμένη ανάμεσα σε βράχους και προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα σε όλους τους επισκέπτες της.

Η στενή αγκαλιά που σχηματίζουν οι γύρω λόφοι, οριοθετούν μία φιλόξενη παραλία η οποία προσφέρει τη σταθερή αξία της σκιάς.

Τα καταγάλανα νερά της και η χρυσαφένια αμμουδιά της, θα σας αφήσουν άφωνους. Το φυσικό κάλλος αυτής της παραλίας διακρίνεται σε κάθε γωνιά της.

Η πρόσβασή σας σε αυτήν μπορεί να γίνει είτε με δικό σας μεταφορικό μέσο είτε με τουριστικό καΐκι, το οποίο μπορείτε να το πάρετε από την Νάουσα.

Παραλία Πιπέρι

Παραλία Πιπέρι


4 km from the hotel

Η παραλία Πιπέρι βρίσκεται μέσα στη Νάουσα και είναι η αγαπημένη παραλία των ντόπιων Ναουσσαίων κι όχι μόνο.

Παραλία Πούντα

Παραλία Πούντα


13,9 km from the hotel

Εάν αναρωτιέστε που χτυπά η καρδιά της διασκέδασης του νησιού, τότε η απάντηση είναι μία: στη νοτιοανατολική πλευρά της Πάρου και συγκεκριμένα στο Punda Beach!

Εκεί το κέφι και η διασκέδαση χτυπάνε κόκκινο ενώ πολλοί είναι εκείνοι που την συγκεκριμένη παραλία την χαρακτηρίζουνε ως τον ναό της απόλαυσης.

Την παραλία την προτιμούν πολλοί παραθεριστές, οι οποίοι θέλουν να περάσουν στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας συντροφιά με το παριανό αεράκι. Η πρόσβαση στην παραλία της Πούντα, είναι εύκολη, διότι υπάρχουν συνέχεια δρομολόγια προς αυτήν. Προτιμήστε την και δεν θα το μετανιώσετε.

Παραλία Σάντα Μαρία

Παραλία Σάντα Μαρία


2,1 km from the hotel

Η παραλία Σάντα Μαρία βρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή του νησιού της Πάρου, κοντά στην πόλη της Νάουσας και σε απόσταση 15 περίπου χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού, την Παροικιά.

Είναι από τις δημοφιλέστερες του νησιού, περιλαμβάνοντας πολλές ξεχωριστές αμμουδιές και βρίσκεται σε κόλπο προστατευμένο από τους βόρειους ανέμους.

Η κύρια παραλία είναι γνωστή ως Santa Maria Surfing Beach ενώ λίγο πιο πέρα, ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο, υπάρχει μια μικρότερη και εξίσου όμορφη παραλία, γνωστή ως Μικρή Σάντα.

Διαθέτει υπέροχη χρυσή αμμουδιά που προσφέρεται για παιχνίδι τόσο για τους μικρούς κολυμβητές όσο και για τους μεγάλους. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και γαλανά με βυθό που πραγματικά θα σας μαγέψει.

Η πρόσβαση είναι εύκολη από την Παροικιά με το ιδιωτικό σας ή νοικιασμένο αυτοκίνητο.

Μπορείτε επίσης να φτάσετε στην παραλία με ένα από τα παραδοσιακά καΐκια, τα οποία αναχωρούν από την Νάουσα.

Παραλία Χρυσή Ακτή

Παραλία Χρυσή Ακτή


16,2 km from the hotel

Η Χρυσή Ακτή είναι η μεγαλύτερη και για πολλούς η ομορφότερη από τις παραλίες της Πάρου.

Η Χρυσή Ακτή είναι διάσημη για την τεράστια, κατάξανθη αμμουδιά της, τα ιδανικά -για wind surf- ρεύματα της και τα πεντακάθαρα, καταγάλανα ρηχά νερά της.

Η Χρυσή Ακτή είναι οργανωμένη τουριστικά με εστιατόρια και μπαράκια να κατακλύζουν την αμμουδιά της πίσω από τα αρμυρίκια και τις στοιχισμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες σε ολόκληρο το μήκος της.

Η τεράστια αμμουδιά της Χρυσής Ακτής είναι ιδανική για παιχνίδια τόσο στο νερό όσο και στην παραλία, ενώ τα παιδιά θα ευχαριστηθούν παιχνίδι στα αβαθή νερά της.